VIDEO INTERVISTË| Afrim Gashi: AlternAtivA është e ardhmja e shqiptarëve, me Aleancën për Shqiptarët mund të shkojmë bashkë në zgjedhje

VIDEO INTERVISTË| Afrim Gashi: AlternAtivA është e ardhmja e shqiptarëve, me Aleancën për Shqiptarët mund të shkojmë bashkë në zgjedhje

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti, i cili transmetohet çdo të hënë nga ora 19:00 Almakos, i ftuar është kryetari i partisë AlternAtivA, Afrim Gashi.

Me kryetarin e partisë AlternAtivA, Afrim Gashin do të flasim se cilat janë AlternAtivAt e kësaj partie në të ardhmen e saj poltike, se pse ndodhi realisht dorëheqja e Asaf Ademit nga Ministria e Kulturës, por edhe për çështje të tjera politike në vend.

◾ A do mbetet pjesë e Qeverisë AlternAtivA?
◾ Si janë raportet e Afrim Gashit me kryeministrin Zoran Zaev?
◾ Nuk është dukur shumë në fushatën presidenciale AlternAtivA pse ndodhi kjo?
◾ Pse realisht dha dorëheqje Asaf Ademi?
◾ A do ta mbajë Ministrinë e Kulturës sërish kjo parti? Dhe kush do emërohet në këtë Ministri?
◾ Si janë marrëdhëniet e Alternativës me Aleancës për Shqiptarët?

Për këto dhe shumë të tjera flet për emsionin “Target” në #Almakos, Afrim Gashi. Intervistën e plotë shikojeni më poshtë: