VIDEO INTERVISTË| Ali Pajaziti: “Hollivudizimi” i jetës sjell divorce te shqiptarët, ndërsa lokalet e bixhozit janë vende vrastare

VIDEO INTERVISTË| Ali Pajaziti: “Hollivudizimi” i jetës sjell divorce te shqiptarët, ndërsa lokalet e bixhozit janë vende vrastare
Tash esht Koha

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në #Almakos, i ftuar është profesori, Ali Pajaziti.

Me profesorin e sociologjisë, Ali Pajaziti, bashkëbisedojmë për devijimet sociale, religjionin dhe politikën.

◾ Si lindi ideja për formimin e Klubit Intelektual të Dervenit?
◾ Cilat jane veset të cilat po e ngufatin shoqerinë shqiptare si psh: droga, bixhozi, alkooli.
◾ Pse ndodhin shumë divorce kohëve të fundit?
◾ Sa është e lidhur sociologjia me fenë?
◾ A ka islam politik shqiptarë në trojet tona?
◾ Zhvillimi i teknologjisë sa ndikon në mos lexim?
◾ Ne librin tuaj “Islamët shqiptarë” shkruani rreth levizjeve dhe trendeve islame shqiptare ne rajon. Çfare ndikimi kanë patur rrymat islame në zhvillimin intelektual, kulturor dhe arsimor tek shqiptarët?
◾ Cila shtëpi botuese shqiptare në vend ose trojet tjera etnike ka botuar më tepër libra ne sferën e sociologjise?

Për këto dhe shumë të tjera flet për emisionin “Target” në #Almakos, Ali Pajaziti. Ndiqeni intervistën e plotë më poshtë:

Tash esht Koha