VIDEO INTERVISTË| Andi Bejtja flet për krizën e thellë politike në Tiranë dhe sfidat e gazetarisë

VIDEO INTERVISTË| Andi Bejtja flet për krizën e thellë politike në Tiranë dhe sfidat e gazetarisë

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti, i cili transmetohet çdo të hënë nga ora 19:00 në Almakos, i ftuar është analisti i njohur shqiptar, Andi Bejtja.

Me Bejtjën flasim për aktualitetin politik, protestat në Tiranë, çfarë do të ndodh më tutje me këtë krizë të thellë politike, por edhe për sfidat e gazetarisë.

◾ Çka ndodhi me poetin Andi Bejtja, a do t’i rikthehet sërish letërsisë?
◾ Pse erdhi deri te kriza e thellë politike në Tiranë?
◾ Po si do përfundoj kjo krizë politike sipas Bejtjës?
◾ A është një zgjidhje tërheqja e Edi Ramës nga posti i kryeministrit dhe krijimi i qeverisë tranzitore?
◾ Pse politika shqiptare asnjëherë nuk gjen forca brenda vetes për të tejkaluar krizat, por duket se çdoherë presin zgjidhje nga të huajt?

Për këto dhe shumë të tjera flet për emisionin “Target” në #Almakos, analisti i njohur shqiptar, Andi Bejtja.