VIDEO INTERVISTË| Azir Aliu: Të gjitha shërbimet duhet të digjitalizohen, ja pse

VIDEO INTERVISTË| Azir Aliu: Të gjitha shërbimet duhet të digjitalizohen, ja pse

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në Almakos, i ftuar është profesori i informatikës, Azir Aliu.

Me profesorin e informatikës, Azir Aliu do të flasim për sfidat e digjitalizimit në kohën bashkëkohore, si dhe çka do të thotë “digjitalizimi”. Po ashtu bashkëbisedojmë lidhur me “shkollat digjitale” dhe mundësite që ofrohen në këto kurse dhe trajnime.

◾ Çka do të thotë “digjitalizimi”?
◾ Si funksionojnë shkollat digjitale?
◾ Cili është plan – programi i këtyre shkollave?
◾ Cilat grupmosha interesohen më shumë për kurset?
◾ Çka mësojnë nxënësit në këto shkolla digjitale?
◾ Pse duhet të bëhet digjitalizimi dhe cilat janë përfitimet?
◾ Cilat janë planet për të ardhmen?

Për këto dhe shumë të tjera flet për emisionin “Target” në #Almakos, Azir Aliu.