VIDEO INTERVISTË| Besfort Idrizi tregon gjendjen e teatrove në Maqedoninë e Veriut dhe mundësitë e të rinjve

VIDEO INTERVISTË| Besfort Idrizi tregon gjendjen e teatrove në Maqedoninë e Veriut dhe mundësitë e të rinjve

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti, i cili transmetohet çdo të hënë nga ora 19:00 në Almakos, i ftuar është regjisori, Besfort Idrizi.

Me Idrizin do të flasim për gjendjen e teatrove në Maqedoninë e Veriut, se sa kanë të rinjë perspektivë për t’i arritur qëllimet e tyre në këtë shtet, por edhe për gjendjen e kulturës në përgjithësi.

◾ Si është gjendja e teatrove në Maqedoninë e Veriut?
◾ Sa kanë mundësi të rinjtë të realizohen si artistë?
◾ Cilat janë planet e tij si regjisor në të ardhmen?

Për këto dhe shumë të tjera flet për emsionin “Target” në #Almakos, Besfort Idrizi. Intervistën e plotë shikojeni më poshtë: