VIDEO INTERVISTË| Besim Nebiu: Është koha që BDI të kaloj në opozitë

VIDEO INTERVISTË| Besim Nebiu: Është koha që BDI të kaloj në opozitë
Tash esht Koha

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në #Almakos, i ftuar është analisti politik, Besim Nebiu.

Me Besim Nebiu flasim për aktualitetin politik, por edhe sfidat që e presin RMV në të ardhmen.

◾ A është duke ecur rrugës së duhur RMV?
◾ Pse dështon reformimi i gjyqësorit?
◾ Pse BE-ja nuk i hapi negociatat?
◾ Qeveria teknike a është një zgjidhje apo komplikim?
◾ Si i shihni partitë politike opozitare?
◾ Çka do ndodhë në zgjedhjet parlametare të Prillit?

Për këto dhe shumë të tjera flet për emisionin “Target” në #Almakos, Besim Nebiu.

Tash esht Koha