VIDEO INTERVISTË| Edmond Ademi tregon se çka ka bërë për diasporën, dhe si do të veprojë LSDM në zgjedhjet parlamentare

VIDEO INTERVISTË| Edmond Ademi tregon se çka ka bërë për diasporën, dhe si do të veprojë LSDM në zgjedhjet parlamentare
Tash esht Koha

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në #Almakos, i ftuar është Ministri i Diasporës, Edmond Ademi.

Me Ministrin e Diasporës, Edmond Ademi, do të flasim se sa e rëndësishme është diaspora për RMV-në, çka ka bërë ky institucion për mërgatën, por edhe për zgjedhjet e 12 Prillit të vitit 2020.

◾ Çka do të thotë miratimi i Strategjisë për Diasporën?
◾ A ka ndihmuar ndonjë projekt të diasporës?
◾ Po lehtësime ligjore a kanë mërgimtarët tanë nëse investojnë në RMV?
◾ Sa realisht është e hapur LSDM ndaj komuniteteve të tjera?
◾ Me cilën parti shqiptare mund të bëjë koalicion parazgjedhor LSDM-ja?
◾ Kush do të jetë në listat e LSDM-së për deputetë?

Për këto dhe shumë të tjera flet për emisionin “Target” në #Almakos, Edmond Ademi. Intervistën e plotë shikojeni më poshtë:

Tash esht Koha