VIDEO INTERVISTË| Gordana Siljanovska Davkova ekskluzivisht për “Target” flet për planet e saj si Presidente

VIDEO INTERVISTË| Gordana Siljanovska Davkova ekskluzivisht për “Target” flet për planet e saj si Presidente

Kandidatja për presidente e Maqedonisë së Veriut, Gordana Siljanovska Davkova, në prag të rrethit të dytë zgjedhor, i ka dhënë një intervistë ekskluzive emisionit “Target” nga Emad MehmetiAlmakos. Ajo për herë të parë flet publikisht për raportet e saj me shqiptarët, se a është albanofobe, a është kundër gjuhës shqipe, por edhe shumë çështje të tjera që janë me interes publik.

◾ A është albanofobe Gordana Siljanovska?
◾ A është kundër gjuhës shqipe?
◾ Cilat janë raportet e saj me shqiptarët?
◾ Pos maqedonasve, çka do të bëjë për bashkësitë etnike të tjera nëse zjgjidhet presidente?
◾ Blerim Reka a do ta votojë Gordana Siljanovskën?
◾ A ka marrëveshje VMRO-DPMNE-ja për rethin e dytë me Aleancën dhe BESËN?

Për këto dhe shumë të tjera flet ekskluzivisht për emsionin “Target” në #Almakos, kandidatja për kryetare shteti, Gordana Siljanovska – Davkova. Intervistën e plotë shikojeni më poshtë.