VIDEO INTERVISTË| Hysni Ismaili: Me udhëheqjen e Alternativës shqiptarët e marrin hisen e tyre në Ministrinë e Kulturës

VIDEO INTERVISTË| Hysni Ismaili: Me udhëheqjen e Alternativës shqiptarët e marrin hisen e tyre në Ministrinë e Kulturës
Tash esht Koha

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në #Almakos, i ftuar është Ministri i Kulturës, Hysni Ismaili.

Me Ministrin e Kulturës, Hysni ismaili, do të flasim për themelimin e institucioneve të reja kulturore në RMV, se a do rriten rrogat e punonjësve të kulturës dhe planet për të ardhmen.

◾ Kur do të ndërtohet përfundimisht Teatri i Shkupit?
◾ Me Pallatin e Kulturës në Tetovë çka ndodhë?
◾ Ansambli shtetëror për këngë dhe valle shqipe në RMV u themelua, sa ka patur vështirësi për të arritur këtë qëllim?
◾ Po ashtu u themelua Teatri i Gostivarit, pati disa probleme aty, a funksionin tashmë gjithçka siç duhet?!
◾ Projektet Kulturore dhe ndarja e buxhetit nga Ministria e Kultures a është bërë në menyrën e duhur?
◾ A keni ne plan te themeloni edhe institucione te reja kulturore?
◾ Nivelizimi i rrogave u realizua, a pritet sërish të ketë rritje të rrogave të punonjësve në institucione kulturore?
◾ Ismaili dhe Afrim Gashi ishin në Durrës pas tërmetit me pasoja katastrofike. A ka ndihmuar “Alternativa” diçka në këtë proces?!

Për këto dhe shumë të tjera flet për emisionin “Target” në #Almakos, Hysni Ismaili. Intervistën e plotë shikojeni më poshtë:

Tash esht Koha