VIDEO INTERVISTË| Ismail Bardhi: Sulejman Rexhepi e shkatërroi BFI-në! Pyeteni a lexon Kuran dhe a bën Namaz?!

VIDEO INTERVISTË| Ismail Bardhi: Sulejman Rexhepi e shkatërroi BFI-në! Pyeteni a lexon Kuran dhe a bën Namaz?!

Për shkak të Muajit të Bekuar të Ramazanit sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në Almakos, i ftuar është teologu dhe profesori, Ismail Bardhi. Me të flasim se si duhet perceptuar Ramazanin, për fenë Islame në përgjithësi, por edhe për problematikat e këtij komuniteti fetar në veçanti.

◾ Çka do të thotë agjërimi për muslimanët?
◾ Si perceptohet Islami sot?
◾ Pse po heshtin hoxhallarët?
◾ Pse ndodhin vazhdimisht probleme në BFI?
◾ Si e sheh zgjidhjen e këtyre problemeve në BFI?
◾ Ku janë intelektualët e Tetovës, Gostivarit, Kumanovës dhe Shkupit pse nuk flasin?

Për këto dhe shumë të tjera flet për emsionin “Target” në #Almakos, Ismail Bardhi. Intervistën e plotë shikojeni më poshtë.