VIDEO INTERVISTË| Muhamed Zekiri: Siç shkuan në Kosovë partitë e dala nga lufta në opozitë, e njëjta do të ndodhë edhe te ne

VIDEO INTERVISTË| Muhamed Zekiri: Siç shkuan në Kosovë partitë e dala nga lufta në opozitë, e njëjta do të ndodhë edhe te ne
Tash esht Koha

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në #Almakos, i ftuar është nënkryetari i LSDM-së, Muhamed Zekiri.

Me nënkryetarin e LSDM-së, Muhamed Zekiri do të flasim për situatën aktuale politike, si dhe për koalicionet e mundshme me partitë shqiptare për zgjedhjet e parakohshme, që do të mbahen më 12 Prill të vitit 2020.

◾ Sa ka ndikim në vendimmarrjet e LSDM-së Muhamed Zekiri?
◾ Ku dështoi Qeveria që s’arriti të marrë datë për fillimin e negociatave me BE-në?
◾ Pse PSP-ja ndoqi penalisht vetëm funksionarët e VMRO-së, e jo edhe ata të BDI-së?
◾ LSDM-ja a e shpëtoi BDI-në nga “vdekja klinike” në zgjedhjet lokale të vitit 2017-të?
◾ A do të bëjë LSDM-ja koalicion parazgjedhor me BDI-në për zgjedhjet parlamentare?
◾ Po me partitë e tjera shqiptare?
◾ A do ketë më shumë deputetë në listat e LSDM-së?

Për këto dhe shumë të tjera flet ekskluzivisht për emisionin “Target” në Almakos, Muhamed Zekiri. Intervistën e plotë shikojeni më poshtë:

Tash esht Koha