VIDEO INTERVISTË| Oliver Spasovski: Do ta fitojmë betejën kundër harambashëve dhe kriminelëve!

VIDEO INTERVISTË| Oliver Spasovski: Do ta fitojmë betejën kundër harambashëve dhe kriminelëve!
Tash esht Koha

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në #Almakos, i ftuar është Ministri i Punëve të Brendshme, njëherit nënkryetar i LSDM-së, Oliver Spasovski.

Me Oliver Spasovskin do të flasim për gjendjen e sigurisë ne vend, reformat që janë ndërmarrë në këtë institucion të rëndësishëm, por sigurisht edhe për zgjedhjet e 12 Prillit të vitit 2020.

◾Ç’farë marrëveshje nënshkurajti në Berlin Oliver Spasovski?
◾Pse ka post – blloqe policore në Haraçinë, Gërçec dhe Batincë?
◾Si kaluan reformat në DSK?
◾Kur do fillojë vetingu në poilici, kur dihet se ende ka polic me vepra penale që janë punonjës të këtij institucioni?
◾A do të jetë kryeministër teknik Oliver Spasovski?
◾LSDM-ja a do të garojë me BDI-në në zgjedhjet parlamentare? Po me parti të tjera?
◾Çka thotë Spasovski për kritikat e BDI-së, se ai vendos “sherifë lokal” në poste kyçe të MPB-së?

Për këto dhe shumë të tjera flet ekskluzivisht për emisionin “Target” në #Almakos, Oliver Spasovski. Intervistën e plotë shikojeni më poshtë:

Tash esht Koha