VIDEO INTERVISTË| Omer Ajdini: BDI-ja e ka mundur vetveten, ne do ta sjellim ndryshimin e shumëpritur

VIDEO INTERVISTË| Omer Ajdini: BDI-ja e ka mundur vetveten, ne do ta sjellim ndryshimin e shumëpritur
Tash esht Koha

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në #Almakos, i ftuar është kryetari i Forumit Rinor të Aleancës për Shqiptarët, Omer Ajdini.

Me Omer Ajdinin do të bashkëbisedojmë për mundësitë e të rinjve brenda ASH-së, sa rinia është aktive në politike, dhe çka do të ndryshojnë ata nëse e marrin pushtetin.

◾ Çfarë e shtyu të aktivizohet në politikë, dhe si arriti të zgjidhet kryetari i FRASH?
◾ Sa janë vendimmarrës të rinjtë brenda organeve të larta të ASH-së?
◾ Çka ofron ASH për zgjedhjet e Prillit?
◾ Çka do të bëjnë nëse i fitojnë zgjedhjet?
◾ Cili është vizioni i FRASH për shqiptarët e RMV-së?

Për këto dhe shumë të tjera flet për emisionin “Target”, Omer Ajdini. Ndiqeni intervistën e plotë më poshtë:

Tash esht Koha