VIDEO INTERVISTË| Pandeli Majko flet për krizën e thellë politike në Tiranë, Samitin e Diaporës dhe të ardhmen e shqiptarëve

VIDEO INTERVISTË| Pandeli Majko flet për krizën e thellë politike në Tiranë, Samitin e Diaporës dhe të ardhmen e shqiptarëve

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti i ftuar është ish – kryeministri shqiptar, i cili aktualisht mban postin e Ministrit të Diasporës në Qeverinë e udhëhequr nga Edi Rama, Pandeli Majko.

Pandeli Majko në këtë intervistë flet për të kaluarën e tij politike, po edhe për protestat në Tiranë dhe si e sheh zgjidhjen e kësaj krize të thellë politike. Gjithashtu edhe për Samitin e Diasporës që ka zgjuar mjaft interesim në hapësirat shqiptare.

◾ A është lodhur nga politika Pandeli Majko?

◾ Si i sheh ai protestat e opozitës në Tiranë?

◾ Çfarë mendimi ka për “Samitin e dytë të diasporës”?

◾ Sa po bën Shqipëria për shqiptarët jashtë mëmëdheut?

◾ Në kulmin e krizës politike, a do pranonte Pandeli Majko të ishte ndërmjetësues në tejkalimin e kësaj situate?

Për këto dhe shumë të tjera flet ekskluzivisht për emisionin “Target” në Almakos, ish – kryeministri shqiptar, dhe zyrtari i lartë i PS-së, Pandeli Majko.

Ndiqeni intervistën e plotë në vijim: