VIDEO INTERVISTË| Shpëtim Idrizi: Do t’ju japim pasaporta të shtetit shqiptar çdo personi me origjinë shqiptare

VIDEO INTERVISTË| Shpëtim Idrizi: Do t’ju japim pasaporta të shtetit shqiptar çdo personi me origjinë shqiptare

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti i ftuar është kryetari i PDIU, Shpëtim Idrizi. Çështja çame vazhdon të ngelet një plagë e hapur ende për shqiptarët e të gjitha trojeve, por jo çdokush e mban të gjallë këtë kauzë jetike për ta çuar në vend drejtësinë e munguar. Politikani, Shpëtim Idrizi, çështjen çame po e alarmon në vazhdimësi dhe ka arritur ta ndërkombëtarizoj, me qëllim që “amaneti çam” të gjej drejtësinë e mohuar.

◾ Edi Rama a do e ketë fatin e Nikolla Gruevskit?

◾ Pse burrështetasit shqiptarë frikohen të flasin për çështjen çame?

◾ A do ketë zgjedhje të parakohshme parlamentare në Shqipëri?

◾ Cili është roli i PDIU në krizën politike të Tiranë?

◾ Çfarë bombola gazi përdorë policia shqiptare ndaj protestuesve?

◾”Samiti i Diasporës” a u organizua si duhet?

◾ Sa kanë përparuar shqiptarët e Kosovës, Maqedonisë, Malit të Zi dhe çdo të ndodh me çështjen çame?

◾ Pse Greqia është alergjike ndaj popujve të tjerë?

Për këto dhe shumë të tjera flet për emisionin “Target” në #Almakos, kryetari i PDIU-së, Shpëtim Idrizi. Ndiqeni intervstën e plotë më poshtë: