VIDEO INTERVISTË| Venko Filipce: Mirëqenien e shëndetit të pacientëve e kemi në qendër të vëmendjes

VIDEO INTERVISTË| Venko Filipce: Mirëqenien e shëndetit të pacientëve e kemi në qendër të vëmendjes
Tash esht Koha

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në Almakos, i ftuar është Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

Me ministrin e shëndetësisë, Venko Filipçe, do to flasim për gjendjen e spitaleve në RMV, a do të rriten rrogat e punonjësve në sektorin e shëndetësisë, si dhe a planifikohet renovimi i spitaleve.

◾ Çfarë ka ndërmarrë Ministria e Shëndetësisë për përmirësimin e kushteve të kuadrit mjekësor në institucionet shëndetësore?
◾ A parashihen punësime të reja?
◾ A do ju rriten rrogat punonjësve të shëndetësisë dhe sa konkretisht?
◾ Qytetarët a mund të marrin ilaçe me recept në cilën do ditë të muajit?
◾ Sa janë riparuar spitalet shtetërore dhe sa do ndërohen?
◾ Po klinika në Gjorçe Petrov kur do filloj të ndërohet?
◾ Si është gjendja aktuale me epideminë e fruthit dhe sa janë të vaksinuar?
◾ LSDM-ja dhe ju shpesh flisni për konceptin “një shoqëri për të gjithë”, sa janë të përfaqësuar shqiptarët, por edhe komunitetet e tjera në Ministrinë e Shëndetësisë dhe konkretisht në kabinetin tuaj?

Për këto dhe shumë të tjera flet për emisionin “Target” në #Almakos, Venko Filipçe. Intervistën e plotë shikojeni më poshtë:

Tash esht Koha