VIDEO/ Ish-këshilltari i Bill Clinton: Të premten vij i takoj kryetarët e partive më të mëdha shqiptare Afrim Gashin dhe Ziadin Selën

VIDEO/ Ish-këshilltari i Bill Clinton: Të premten vij i takoj kryetarët e partive më të mëdha shqiptare Afrim Gashin dhe Ziadin Selën

Ditën e premte Jens Mueller në Shkup në takim me Ziadin Selën dhe Afrim Gashin!

Këshilltar i presidentin Amerikan Bill Klinton, profesor universitar në disa universitete në botë, anëtar bordi dhe drejtor në disa shoqata biznesesh në botë, vjen për të ndihmuar ndryshimin dhe zhvillimin ekonomik të Maqedonisë së Veriut, me ide, kontakte dhe investime të reja! Profesori i biznesit do ndihmojë në ndërtimin e platformës së ekonomisë së vendit! #NdryshiminDoTaSjellin ASH&AAA me ekspertët e huaj dhe investime të huaja njofton News33.

“Jam shumë i gëzuar që do të kem mundësi të vij në Republikën e Maqedonisë së Veriur këtë të premte për të diskutuar për politikat efektive të tregëtisë me liderët e dy partive të mëdha që garojnë në këto zgjedhje, për tu siguruar një kornizë ligjore që i lejon Maqedonisë së Veriut të përfitojë nga tregëtia globale dhe të mbindërtojnë mundësitë e tyre për të konvertuar atë në para. Unë do të takoj Ziadin Selën nga Aleanca për Shqiptarët dhe Afrim Gashin nga Alternativa”.