(VIDEO) Llalla:Nëse dështon referendumi Maqedonia nuk do të ketë stabilitet dhe ekonomi stabile

Opinionist Arben Llalla gjatë emisionit ClickPlus pohoi se nëse dështon referendumi Maqedonia nuk do të ketë stabilitet dhe ekonomi stabile.
Gjithashtu shtoi se shqiptarët duhet të dalin të votojnë sepse përderia Shqipëria, Kosova dhe Amerika e mbështetën Referendumin, nuk të ketë Plan “B” për dështimin e Referendumit
Për më shumë ndiqni videon e plotë.
[embedded content]

[embedded content]

TAGS