VIDEO/ Muhamed Zekiri tregon detaje për sulmin ndaj Selës

VIDEO/ Muhamed Zekiri tregon detaje për sulmin ndaj Selës

Deputeti i LSDM së Muhamed Zeqiri dëshmoi për tentimin e vrasjes ndaj Zijadin Selës më 27 prill në Kuvend. Zeqiri ishte i pari që e tregoi se kush ka qenë personi i cili e ka tërhequr Selën nga turma. Sipas Zeqirit, Aleksandar Janevski-Toshta i pari e ka marrë Selën për dore dhe e ka futur në turmën e tërbuar.

+ VIDEO/ Muhamed Zekiri tregon detaje për sulmin ndaj Selës

+ VIDEO/ Muhamed Zekiri tregon detaje për sulmin ndaj Selështtp://www.almakos.com/video-muhamed-zekiri-tregon-detaje-per-sulmin-ndaj-seles

Opublikowany przez Almakos.com 16 kwietnia 2018