(VIDEO) PROTESTUESIT KANË ARRITUR PARA QEVERISË

Nga Kuvendi i Maqedonisë, protestuesit janë nisur për tek godina e Qeverisë ku dhe në këto momente janë duke arritur.

Protestuesit rrugës për në Qeveri kanë shkruar grafite të ndryshme si: “Liri për popullin”, “Vdekje për fashizmin”.

Sonte për dallim nga protesta e djeshme protestuesit nuk i ritit kordon policor para Postës kryesore, njofton gazetari i Shenjës nga tereni.