VIDEO/ Si është gjendja aktuale me epideminë e fruthit dhe sa janë të vaksinuar? Tregon Ministri i Shëndetësisë

VIDEO/ Si është gjendja aktuale me epideminë e fruthit dhe sa janë të vaksinuar? Tregon Ministri i Shëndetësisë

Sot në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në Almakos, i ftuar është Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

Si është gjendja aktuale me epideminë e fruthi dhe sa janë të vaksinuar? Tregon Ministri i Shëndetësisë, Filipce. Intervistën e plotë shikojeni më poshtë: