(VIDEO) “Tash është koha” Faton Fazliu: Ne ofrojmë ekonomi të fuqishme dhe zhvillim për shqiptarët, ndërsa ata merren me ëndrra!

(VIDEO) “Tash është koha” Faton Fazliu: Ne ofrojmë ekonomi të fuqishme dhe zhvillim për shqiptarët, ndërsa ata merren me ëndrra!

Sot në lagjen “Fushë Topan” të Shkupit si nikoqir i kësaj ane, fjalë rasti ka patur anëtari i kryesisë qendrore të “Alternativa”, Faton Fazliu, para të pranishmëve si koalicion “Tash është koha”, i cili mes tjerash ka thënë se shqiptarët këtë herë në zgjedhje, duhet të vendosin t’ja japin votën e tyre koalicionit për zhvillim ekonomik dhe social, apo partisë së vjetër që ofron ëndrra.

Për më tepër ndiqeni videon: