Vizatimet e ish-të dënuarve zbulojnë jetën pas hekurave në Egjipt

Vizatimet e ish-të dënuarve zbulojnë jetën pas hekurave në Egjipt

Mohamed u arrestua për herë të parë në vitin 2013 në moshën 18 vjeçare ku vuajti pesë vite burg për shkak të përfshirjes së tij në protesta anti-qeveritare, shkruan Reuters, transmeton Indeksonline.

I gjendur mes katër mureve dhe për të kaluar kohën, ai filloi të vizatoj.

“Mendova për mënyrat se si mund të hakmerresha ndryshe. Gjithashtu me japin qetësi dhe larg nga ata që duan të me lëndojnë”, tha ai në shtëpinë e tij në Kajro.

Shumë nga fotografitë e tij tregojnë se çfarë bënin të burgosurit nëpër qeli.

TAGS