Vjonjatët nuk i tremben koronavirusit/ Stafi mjekësor ia merr valles  me “Qyqek”

Vjonjatët nuk i tremben koronavirusit/ Stafi mjekësor ia merr valles  me “Qyqek”

Një video vërtet motivuse po qarkullon në rrjetet sociale ditët e fundit. Ndonëse vendi është përfshirë nga ankthi dhe frika e Koronavirusit, në Vlorë e sfidojnë situatën. Ashtu si shihet edhe nga video, stafi mjekësor i një klinike ka zgjedhur të kërcejë nën ritmet e këngës “Hajde luj qyqek”.

Të patrembur dhe në dukje të motivuar, ato kanë kërcyer përpara telefonit. Të tilla video janë bërë virale edhe në vende të tjera që po përballen me virusin, ndaj tashmë edhe në Shqipëri janë shndërruar në një lloj ‘sfide’ për rrjetet sociale.

TAGS