VMRO-DPMNE-ja do të bllokojë udhëkryqe dhe do të protestojë para Gjykatës Penale

VMRO-DPMNE-ja, njoftoi se edhe sot do t’i bllokojë disa udhëkryqe
në periudhën nga ora 15:00-17:00.
Do të bllokohen udhëkryqet në vijim:
– Udhëkryqi te QT Mavrovasja;
– Udhëkryqi midis rrugëve “Vasil Çakalarov” dhe “Angel Dinev” në Karposh;
– Udhëkryqi te “Rampa” në lagjen Kisella Vodë.
Njëherit VMRO-DPMNE-ja do të organizojë edhe protestë para Gjykatës themelore Shkupi 1 – Shkup në orën 18:00.