VMRO-DPMNE: LSDM-së dhe Zaevit më së paku u përgjigjet zgjidhja cilësore e ligjit për prokurorinë publike

VMRO-DPMNE: LSDM-së dhe Zaevit më së paku u përgjigjet zgjidhja cilësore e ligjit për prokurorinë publike

LSDM përmes ligjit të ri për prokurorinë publike dëshiron t’i mbrojë krimet e Zoran Zaevit.

LSDM-së dhe Zoran Zaevit më së paku u përgjigjet zgjidhja cilësore e ligjit për prokurorinë publike, sepse pas atij ligji institucioni profesional dhe i pavarur do të duhej të mos i mbyllë sytë por të hapë hetime për të gjithë tenderët e kurdisur, aferat dhe skandalet, ndërsa kriminelët nga pushteti të përgjigjen për vjedhjen e përgjithshme.

Kriminelët të përgjigjen.

Zoran Zaev e din se kësaj radhe nuk do të shpëtohet me kurfarë falje apo amnisti por do të përgjigjet për krimet e bëra.

LSDM dhe Zoran Zaev pas 12 prillit do të përgjigjen për krimet e bëra. Përgjegjësia vjen së bashku me rilindjen. Zoran Zaev dhe LSDM asnjëherë më.

Me respekt,

Qendra e VMRO-DPMNE-së për komunikim