“Vogue Italia” solidarizohet me situatën nga COVID-19/ Kopertina, një faqe e bardhë bosh

“Vogue Italia” solidarizohet me situatën nga COVID-19/ Kopertina, një faqe e bardhë bosh

Një faqe e bardhë bosh, është kopertina e prillit të prestigjozes së modës Vogue Italia.Teksa virusi vijon të rrënojë Italinë me mijëra të vdekur, revista po e merr seriozisht.

“Të flasim për gjëra të tjera – kur po vdesin njerëz, kur mjekë dhe infermierë po rrezikojnë jetët dhe kur bota po ndryshon – nuk është në ADN e Vogue Italia,” shkroi kryeredaktori Emanuele Farneti për kopertinën e muajit Prill

TAGS