Vuçiq: Është koha për të zgjedhur mes gënjeshtrave të ëmbla dhe të vërtetave të hidhura

Vuçiq: Është koha për të zgjedhur mes gënjeshtrave të ëmbla dhe të vërtetave të hidhura

Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq po mbanë një fjalim para deputetëve të Kuvendit të Serbisë.

Në këtë seancë, Vuçiq po diskuton për çështjen e Kosovës, ndërkohë opozita serbe e ka lëshuar sallën.

Vuçiq ka thënë se është koha për të zgjedhur mes gënjeshtrave të ëmbla dhe të vërtetave të hidhura, transmeton lajmi.net.

Tutje, ai tha se diskutimi për Kosovën duhet të fillojë duke u përgjigjur në pyetjen: “çka besojmë, në gënjeshtra apo në të vërteta? Ku është Kosova, kush i kontrollon ata, ku janë serbët e Kosovës, a mund të mbështetemi në drejtësinë ndërkombëtare?”.

“Puna ime si president është që njerëzve të iu them të vërtetën, ndonjëherë e hidhur dhe e pakëndshme, por mos të mendoj askush se nuk do të luftojë për popullin tonë në Kosovë”, ka deklaruar Vuçiq. /Lajmi.net/