Zaev: As në videot e as në bisedat nuk ka prova se kam kërkuar mito (VIDEO)

Zaev: As në videot e as në bisedat nuk ka prova se kam kërkuar mito (VIDEO)

Pa prezencën e opinionit në Gjykatën Penale u mbajt seanca e radhës për rastin “Mitmarrja”, në të cilën i akuzuar është kryeministri Zoran Zaev. Në seancë sot u dëgjuan dëgjuan të gjitha bisedat e siguruar me Masa të Posaçme Hetuese si dhe SMS porosi.

Pas mbarimit të seancës kryeministri Zaev deklaroi se, as në bisedat dhe as në SMS porositë nuk dëgjohet se ka kërkuar mito.

Ai shtoi se e ka ditur se çfarë përmbajnë bisedat dhe se gjithçka është e pastër. Zaev tha se bëhet fjalë për një proces të montuar.

+ VIDEO/ Zoran Zaev "kundërshton" Bujar Osmanin: Disa punë nuk zgjidhen me afate!

+ VIDEO/ Zoran Zaev "kundërshton" Bujar Osmanin: Disa punë nuk zgjidhen me afate! http://www.almakos.com/zoran-zaev-kundershton-bujar-osmanin-disa-pune-nuk-zgjidhen-me-afate-video

Opublikowany przez Almakos.com 16 kwietnia 2018