Zaev dhe Pendarovski në marsh për nder të Ditës së Gruas

Sot në Shkup do të mbahet marsh tradicional me rastin e Ditës ndërkombëtare të gruas,nën organizim të Forumit të grave të LSDM-së, në të cilin do të drejtohet kryetari i LSDM-së dhe kryeministër Zoran Zaev, kandidati për president të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, koordinuesja e Forumit të Grave të LSDM-së, Cvetanka Laskova dhe Maja Javornik nga Partia e socialistëve evropianë.

Loading…

TAGS