Zaevi-Bexhetit: Të gjithë janë të barabartë para ligjit

Zaevi-Bexhetit: Të gjithë janë të barabartë para ligjit

Akuzave të Bexhetit, kryeministri Zoran Zaev i është përgjigjur përmes një postimi në rrjetin social Facebook duke mohuar pretendimet e kreut të Sarajit për hakmarrje apo presion për ndërrime në gjyqësor. “ Me Bexhetin kam folur për shumë çështje të rëndësishme si koordinator i ekipit për çështje juridike të BDI-së. Kemi folur për ligjin për prokurorinë publike që ende nuk është votuar, për ligjet e miratuar në gjyqësi dhe këshillin gjyqësor, por edhe për atë se si të kontribuojmë për zbatimin e ligjeve të miratuar… Me Bexhetin kemi biseduar edhe për spekulimet në opinion se dikush e mbron Jovo Vangellovskin në Këshillin Gjyqësor. Jam interesuar të di nëse kjo është e vërtetë dhe me këtë rast kam thënë se nuk është me vend një sjellje e tillë nëse ekziston. Çdokush duhet të bartë përgjegjësi në përputhje me ligjin, pa marr parasysh funksionin që bartë. Këtë ia kam thënë Bexhetit dhe këtë e them edhe publikisht”, thotë kryeministri Zaev në postimin e tij në facebook.

Loading…