Zekiri ka një lajm të mirë për të punësuarit në administratën shtetërore

Zekiri ka një lajm të mirë për të punësuarit në administratën shtetërore

Muhamet Zekiri
Parlamenti sapo miratoi ligjin per nenpunesit administrativ. Çdo i punesuar ne administraten shtetrore me shkoll te mesme i cili nderkohe ka kryer fakultetin automatikishte i pranohet dhe permiresohet nje padrejtesi qe u eshte bere me vite te tera te gjithe nenpunesve ne administraten shterore.
Urime!!!