Zemërgjërësia e Ali Ahmetit: I butë me “hasmin” dhe i ashpër me “vëllaun”!

Zemërgjërësia e Ali Ahmetit: I butë me “hasmin” dhe i ashpër me “vëllaun”!

Shkruan: Irfan Agusi

Zemërgjërësia e Ali Ahmetit!

I butë me “hasmin” dhe i ashpër me “vëllaun”!

Padite e Ahmetit, ndaj gazetareve shqiptare te Gazetes Lajm vazhdojn te mbeten ne fuqi, ndersa padia ndaj ish shefit te policisë sekrete të Republikës së Maqedonisë, Sllobodan Bogoevski eshte terhequr, edhe pse Gjykata perkatese ka dale me vendim, ne te cilin thuhet se Bogoevski është përgjegjës për shpifje ndaj Ahmetit dhe Xhaferit.

Natyrisht edhe ne rastin e pare edhe ne te dytit, personaliteti i Ahmetit eshte demtuar, por eshte interesante se ne njerin rast Ahmeti tregohet i bute, e ne tjetrin i ashper.

/i.a./