Zeqirija Ibrahimi – Albin Kurtit: Buzëqeshja jonë do të vijë su lumë

Zeqirija Ibrahimi – Albin Kurtit: Buzëqeshja jonë do të vijë su lumë
Tash esht Koha

Mund të ta marrin pushtetin dhe, ndonëse e dhimbshme, kjo është kalimtare.
Mund të mos jetë komplementar edhe synimi ynë me rrethanat dhe ndonjëherë fuqia e rrethanave të jetë më e fortë se fuqia e jonë e shtytjes, por vullneti ynë për liri nuk ndrydhet dhe nuk plaket asnjëherë.
“Buzëqeshja jonë do vijë si lumë…
“, ka shkruar anëtari i Kryesisë Qendrore të AlternAtivA-s, Zeqirija Ibrahimi.

Tash esht Koha