Zëri i Samuel Jackson do të jetë pjesë e Amazon Alexa

Zëri i Samuel Jackson do të jetë pjesë e Amazon Alexa
Tash esht Koha

Sipas gjigantit teknologjik zëri i tij do të jetë në dispozicion të përdoruesve të Alexa këtë vit mirëpo me një tarifë.

Po ashtu zëri i aktorit ka pasur ndikim të madhë në filmat Pulp Fiction, The Avengers, Shaft, A Time To Kill, Die Hard Ëith A Vengeance dhe Prequels of Ëars.

Tash esht Koha
TAGS