Zëvendës-ambasadorja amerikane: Qytetarët të ushtrojnë të drejtën e votës

Zëvendës-ambasadorja amerikane: Qytetarët të ushtrojnë të drejtën e votës

Zëvendës-ambasadorja amerikane në Shkup, Mihaela Shvicer-Blum uroi proces transparent të zgjedhjeve presidenciale dhe të drejtë vote pa pengesa. Shvicer-Blum bëri thirrje që procesi numërimit të bëhet në mënyrë transparente, duke shtuar se votimi është pjesë kritike për çdo demokraci i cili dëshmon sa ajo është prezentë në një vend.

Loading…

TAGS