Zhduket dy vajza, njëra në Pejë tjetra në Vushtrri

Zhduket dy vajza, njëra në Pejë tjetra në Vushtrri

Ankuesja femër në Pejë ka raportuar se vajza e saj ka shkuar në shkollë në mëngjes dhe ende nuk është kthyer.

E njëjta deklaron se asnjëherë nuk ka ndodh qe viktima të mos kthehet nga shkolla. Sipas policisë, rasti është duke u hetuar.

Po ashtu, një vajzë nga Vushtrria është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Rasti e ka raportor në Polici, babai i vajzës. Ndërkohë, njësia përkatëse policore është duke e hetuar rastin./Telegrafi/

TAGS