Zhduket një vajzë nga një jetimore në Shkup

Me 14.03.2019 në Stacionin Policor në Gazi Babë nga Jetimorja SOS Fshati i Fëmijëve është lajmëruar se nga jetimorja me vetdëshirë është larguar jetimja M.S.(16) e cila disa herë me vetdëshirë është larguar, gjetur dhe kthyer nga ana e policisë, transmeton Almakos.
Po ndërmerren masa për gjetjen e personit.