Zhvillimet e fundit – Serie A rinis në këtë datë

Zhvillimet e fundit – Serie A rinis në këtë datë
Tash esht Koha

Kampionati
italian
po
pret

mësojë
datën
e
nisjes

ndeshjeve

mbetura

sezonit
2019-2020,
ndërsa
skuadrat
kanë
dalë

stërvitje
tash
e
disa
ditë.

Lega
Serie
A
e
ka
gati
planin
e
propozimit

do
ta
paraqesë
ditën
e
nesërme.

Është
propozuar


datën
13
qershor

rinisë
gjithçka.

Katër
ndeshjet

u
shtynë

23
shkurt,
konkretisht
Inter-Sampdoria,
Atalanta-Sassuolo,
Verona-Cagliari
dhe
Torino-Parma,
pritet

jenë
ndeshjet
e
para

do

zhvillohen.


pas
duke
filluar

prej
datës
20
qershor
do

vijohet
me

gjithë
ndeshjet
e
tjera.

Fillohet
nga
java
e
27
deri


38-ën,
me
shpresën
për

mbyllur
rregullisht

fushën
e
lojës
sezonin
2019-2020,
ashtu
siç
duan
shumica
e
klubeve
.


MEDIAL.mk

Tash esht Koha