Ziber: Pak rëndësi ka sjellja e Ivanov, rëndësi t’i kushtohet konsensusit me opozitën

Ish deputeti Naser Ziberi vlerëson se mos dekretimi i ligjeve nga presidenti Gjorgje Ivanov ka qenë dhe mbetet praktikë e pritshme deri në përfundimin e mandatit tij si kryetar. Sipas tij, shumica parlamentare duhet t’i kushton rëndësi konsensusit me opozitën me qëllim që të mos rrezikohet data për bisedime me BE-në. Ziberi shton se afati deri më 21 mars për leximin e tretë të 11 ligjeve është i mjaftueshëm.

Loading…

TAGS