Zjarr në rrethinën e komunës së Bogovinës

Zjarr në rrethinën e  komunës së Bogovinës
Tash esht Koha

Zjarri ka kapluar një pjesë të malit në rrethinën e Komunës së Bogovinës. Për momentin zjarrfikësit janë në vendngjarje dhe po tentojnë të shuajnë zjarrin.

Loading…

Tash esht Koha