Zoran Zaev sot në Saraj

Zoran Zaev sot në Saraj

Sot në mesditë koalicioni “Mundemi” i përbërë nga LSDM  dhe Besa kanë mbajtur takim me banorët e Sarajit. Delegacioni i LSDM është udhëhequr nga  Zoran Zaev por kanë prezentuar edhe eksponentë tjerë si Muhamet Zekiri dhe Fatmir Bytyqi. Takimi është mbajtur në Parkun e Sarajit